ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Μεγαλές πιθανότητες υπάρχουν να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Προς ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού όμως σε συνδυασμό με τη δίψα των φίλων του Άρη να βρεθούν σε έναν τελικό μετά από 14 χρόνια βάζει πλέον σε δεύτερη μοίρα την πιθανότητα να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδος.

Στην ΕΠΟ ήδη υπήρχε σοβαρός προβληματισμός και η εικόνα του περυσινού τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε άδειο γήπεδο στον Βόλο δεν περιποιούσε τιμή για κανέναν, αλλά αναγκαίο κακό.

Στο τραπέζι λοιπόν μπαίνουν εδώ και λίγες ώρες νέα δεδομένα. Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ότι το ΟΑΚΑ επαναλειτουργεί με ασφάλεια και μπορούν να διεξαχθούν πάσης φύσεως αγώνες, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.