ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με πέντε απουσίες η πρώτη προπόνηση ενόψει Κηφισιάς

Ατομικό για Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι, Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Με πέντε απουσίες η πρώτη προπόνηση ενόψει Κηφισιάς

Την προετοιμασία του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά στη Λεωφόρο, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι πράσινοι επέστρεψαν στο Κορωπί προκειμένου να μπουν σε ρυθμό για το σημαντικό ματς της Κυριακής.

Ωστόσο αυτή ξεκίνησε μετ’ εμποδίων! Και αυτό γιατί οι Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα αντί προπόνησης. Παράλληλα, οι Χουάνκαρ και Τιν Γεντβάι ακολούθησαν θεραπεία…

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανότατα, δε, ουδείς εξ αυτών θα τεθεί στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το κυριακάτικο (25/02) παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα των βορείων προαστίων!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.