ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ στατιστικό «χαρίζει» παγκόσμια πρωτιά στον Γερεμέγεφ!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ένα από τα κρυφά χαρτιά του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και τα κατορθώματα του, τού έχουν χαρίσει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτιά!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ στατιστικό «χαρίζει» παγκόσμια πρωτιά στον Γερεμέγεφ!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ένα από τα κρυφά χαρτιά του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και τα κατορθώματα του, τού έχουν χαρίσει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτιά!

O Σουηδός στράικερ έχει τη φετινή σεζόν αγωνιστεί συνολικά σε 11 ματς, μετρώντας αθροιστικά 335′ συμμετοχής. Εξ αυτών τα εννέα ματς είναι στο πρωτάθλημα, ήτοι 232 λεπτά συμμετοχής στη Stoiximan Super League.

Σε αυτά τα λεπτά έχει σκοράρει, 7 γκολ, όντας πίσω μόνο από τον Φώτη Ιωαννίδη (8 γκολ) και πάνω από τον Σπόραρ που ακολουθεί με 6 τέρματα. Με αυτόν τον τρόπο ο μέσος όρος του, έχει φτάσει σε ένα γκολ ανά 32 λεπτά συμμετοχής και μάλιστα με λιγοστές τελικές.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αποτέλεσμα! Είναι πρώτος σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με 2.72 γκολ ανά αγώνα αφού ο δεύτερος Μπαρνάμπας Νέμεθ σκοράρει 1.88 γκολ ανά 90 λεπτά συμμετοχής (6 γκολ σε 8 αναμετρήσεις).

Αναλυτικά η πεντάδα των top σκόρερ ανά λεπτά συμμετοχής:

1. Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (Παναθηναϊκός) 2.72 γκολ ανά αγώνα

2. Μπαρνάμπας Νέμεθ (Σιόφοκ/Ουγγαρία) 1.88 γκολ ανά αγώνα

3. Σουφιάν Χετλί (AFC Άμστερνταμ/Ολλανδία) 1.75 γκολ ανά αγώνα

4. Γουστάβο Σουτζ (Ιταμπαϊάνα/Βραζιλία) 1.68 γκολ ανά αγώνα)

5. Πάουλο Σέζαρ ντε Ολιβέιρα (Σάντα Κρους/Βραζιλία) 1.67 γκολ ανά αγώνα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.