ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΒΟΜΒΑ για Ταβάρες και στο βάθος… Παναθηναϊκός!

Βόμβα από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Ταβάρες!

ΒΟΜΒΑ για Ταβάρες και στο βάθος... Παναθηναϊκός!

Νέα Βόμβα από την Ισπανία με… άρωμα Παναθηναϊκού!

Όπως αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος, η Ρεάλ Μαδρίτης, κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Βάλτερ Ταβάρες, προκειμένου να τον κρατήσει στην Ισπανία!

Η πρόταση αυτή κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με ισπανικές διαρροές, είναι και η υψηλότερη που μπορεί να κάνει η Ρεάλ στον πάικτη! Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο ποσό θα του αποφέρει σε βάθος τριετίας εννέα εκατ. ευρώ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την ίδια διαρροή, η θέση του σέντερ αποτελεί προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θέλει να ανανεώσει και τον Ταβάρες και τον Πουαριέ, αλλά για τη θέση “4” έχει ήδη δεχθεί δυο αρνητικές απαντήσεις από τον Χεζόνια και δεν αποκλείεται να κινηθεί για άλλον φόργουορντ εξαιτίας της παρουσίας του Ντεκ.

Για το θέμα του Ταβάρες λοιπόν υπάρχει αναμονή, έως ότου δοθεί η οριστική απάντηση του παίκτη με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στη… γωνία και τα ισπανικά δημοσιεύματα να “οργιάζουν” τις προηγούμενες ημέρες για πρόταση του Παναθηναϊκού, τόσο σε Χεζόνια όσο και σε Ταβάρες!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.