ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δημοσκοπικό χαστούκι για τη ΝΔ!

Δύσκολα τα πράγματα...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δημοσκοπικό χαστούκι για τη ΝΔ!

Δημοσκοπικό χαστούκι για τη ΝΔ…

Οι πολίτες είναι παγιδευμένοι στην ακρίβεια, οι νέοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δουλειές που τους πληρώνουν τον βασικό μισθό ενώ τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα. Τα τελευταία τρία χρόνια οι τιμές στα βασικά είδη διατροφής έχουν αυξηθεί μέχρι και 50% ενώ τα επιτόκια στα στεγαστικά δάνεια αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα και οι δόσεις τους, ενώ πλειστηριασμοί γίνονται και σε πρώτες κατοικίες.

Δείτε τη δημοσκόπηση εδώ

Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους
Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Το κόμμα που χτυπάει 20άρι και αφήνει άφωνους τους δημοσκόπους 1.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.