ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυναμικός ο ΠΑΟ!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές Masters του Παναθηναϊκού στο αγώνισμα των 3 χλμ. Open Water.

Δυναμικός ο ΠΑΟ!

Ο Δημήτρης Γκοτζιάς με χρόνο 38:45.2 κατετάγη 6ος σε σύνολο 19 συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 30-34. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Δημήτρης δέχθηκε λάκτισμα από αντίπαλό του (ο οποίος παρατηρήθηκε με κίτρινη σημαία) με αποτέλεσμα να χάσει ρυθμό και αρκετό χρόνο καθώς βάσει κανονισμών έπρεπε το σκισμένο του σκουφάκι να αντικατασταθεί με νέο από τους αγωνοδίκες.

Ο Άγης Ζωγράφος με χρόνο 1:00:41.9 κατέλαβε την 5η θέση μεταξύ 10 συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 75-79. Ο Άγης κατάφερε να ψαλιδίσει τη μεγάλη απόσταση από τους προπορευόμενους στο δεύτερο μισό της κούρσας τερματίζοντας με διαφορά περίπου 1 λεπτού από τον 2ο & 3ο της κατάταξης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.