ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με την ψυχολογία στα ύψη για τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στις 20:00 την Κηφισιά.

Με την ψυχολογία στα ύψη για τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά

Να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής θέλει ο Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” υποδέχεται απόψε στις 20:00 στη Λεωφόρο την Κηφισιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αναζητώντας τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Μετά από την γκέλα (2-2) με τη Λαμία, αλλά και την περιπετειώδη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου του τριφύλλι, θέλει να διορθώσει τα πράγματα με τους βαθμούς που άφησε την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, έχει για μια ακόμη φορά, αρκετά γραμμένα ονόματα στο απουσιολόγιο του. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Χουάνκαρ που παραμένουν στα «πιτς», στους μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ στην τελευταία προπόνηση νοκ-άουτ τέθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Ζέκα, Βιλένα, Μπακασέτας- Λημνιός, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.