ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Aπίθανος Βουλκίδης: «Όταν ξέρω ότι παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό ξυπνάω από το πρωί με μια κ@@λα»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Βουλκίδης, στο flash interview του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε... τη δήλωση της χρονιάς!

Aπίθανος Βουλκίδης: «Όταν ξέρω ότι παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό ξυπνάω από το πρωί με μια κ@@λα»

Απίθανη δήλωση του Θοδωρή Βουλκίδη!

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού έκανε σπουδαίο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, συμβάλλοντας τα μέγιστα, πετυχαίνοντας 12 πόντους και έχοντας έξι άσσους απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο!

Όμως πριν τελειώσει το ματς ο Βουλκίδης έκανε τη δήλωση της χρονιάς, λέγοντας αυτό που νιώθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού πριν από ντέρμπι!

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.