ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Απολαμβάνει στο 100% αυτό που ζει στον Παναθηναϊκό AKTOR o Aταμάν»

Ο Γιώργος Πετρίδης, μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR, ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης μετά τη διακοπή για της εθνικές ομάδες, με αντίπαλο τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Πετρίδης: «Απολαμβάνει στο 100% αυτό που ζει στον Παναθηναϊκό AKTOR o Aταμάν»

Tα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε o Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στην Τουρκία :«To απολαμβάνει στο 100% ο Αταμάν αυτό που ζει στον Παναθηναϊκό. Αυτό φαίνεται από τα εντός έδρας ματς και με το “δέσιμο” που έχει με τον κόσμο. Ήταν και για τον ίδιο πρόκληση. Δεν έχει κλονιστεί τίποτα με την απώλεια του Κυπέλλου. Τέτοιες ομάδες και σύλλογοι ζουν με αλλά και για την πίεση»

Στη συνέχεια, μετέφερε το ρεπορτάζ ενόψει και της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 27η αγωνιστική της Euroleague: «Στην ουσία πάει με μια το πολύ δυο προπονήσεις για να παίξει με Ρεάλ. Πιθανό να αναχωρήσει την Τρίτη για Μαδρίτη. Ίσως κάποιοι παίκτες έρθουν κατευθείαν εκεί, λόγω μιας απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Αλλαγή στο πνευματικό κομμάτι για τους παίκτες αυτό με τις εθνικές. Άλλαξαν εικόνες και παραστάσεις. Είχε και την ευκαιρία να δει ορισμένους παίκτες όπως Παπαπέτρου και Βιλντόσα να επανέρθουν στο 100%, αλλά και άλλους παίκτες όπως ο Ναν, να πάρουν ανάσες».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.