ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Όλα αυτά που έχουμε χάσει πρέπει να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά το Παναθηναϊκός-Κηφισιά.

Τερίμ: «Όλα αυτά που έχουμε χάσει πρέπει να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά το 1-1 με την Κηφισιά στάθηκε στο ότι έμεινε με 10 η ομάδα του αλλά και τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε καλύτερα είναι να μείνουμε με έντεκα άτομα στο γήπεδο. Όλα ήταν ωραία βρήκαμε το γκολ που θέλαμε, παίζαμε στο μισό γήπεδο την Κηφισιά. Μείναμε με 10 δεχθήκαμε το γκολ και όταν συμβαίνουν τόσα άσχημα πράγματα ταυτόχρονα δε μπορείς να κάνεις πολλά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρισκάραμε αρκετά επειδή θέλαμε να νικήσουμε, είμαστε στεναχωρημένοι που χάνουμε τους πόντους και το πλεονέκτημα, όλα αυτά που έχουμε χάσει πρέπει να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.