ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aπίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Μπόλονι στη Γαλλία!

Ξανά πρωταγωνιστής για τον... λάθος λόγο ο Λάζλο Μπόλονι!

Aπίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Μπόλονι στη Γαλλία!

«Επεισόδιο» είχε για μια ακόμη φορά ο Λάζλο Μπόλονι!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο στον πάγκο της γαλλικής Μετς, έχοντας καταφέρει να τη διατηρήσει στη Ligue 1, όχι όμως και να… αποβάλλει τον έντονο χαρακτήρα του!

Έτσι ο 70χρονος τεχνικός μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λιόν με σκορ 2-1, κλήθηκε να μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί όμως ο Μπόλονι δέχθηκε από δημοσιογράφο γνωστού γαλλικού καναλιού μια ερώτηση η οποία τον εξόργισε και τον έκανε να απαντήσει σε έντονο ύφος: «Άκουσέ με! Όταν κάνεις τέτοιες ηλίθιες, προκλητικές ερωτήσεις… “Πότε θα σε απολύσουν;” Αυτό πρακτικά ζητάς. Και γελάς! Aξίζεις ένα χαστούκι»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.