ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Καθάρισε” με Σιδερά ο ΠΑΟ Β!

Ο Παναθηναϊκός Β επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στο "Ελ Πάσο", χάρη στο "χρυσό" γκολ του Σιδερά και πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στο “Ελ Πάσο”, χάρη στο “χρυσό” γκολ του Σιδερά και πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

O Ιωνικός απείλησε στο 7΄της αναμέτρησης με τον Ντάουντα, ο οποίος έπιασε ένα σουτ αμαρκάριστος μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ευτυχώς για την εστία του Ξενόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Ιωνικός στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αγώνα προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις με τον πολύ έμπειρο Ντάουντα που ήταν διαρκώς ο στόχος των συμπαικτών του. 

Στο 22ο λεπτό ο Ντάουντα και πάλι έφτασε πολύ κοντά στο 1-0. Ο Λάμψιας όμως είχε διαφορετική άποψη και με σωτήρια προβολή διατήρησε το μηδέν για την εστία της ομάδας του. Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να χτυπήσουν στην κόντρα τους φιλοξενούμενους. Στο 29′ ο Φρόκου δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γκέλιο να μπλοκάρει την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να διατηρούν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να απειλούν ουσιαστικά την εστία του Ξενόπουλου.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιωνικός είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο “Ελ Πάσο”, αλλά ο Ξενόπουλος κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στις προσπάθειες των Σαλαζάρ και Σαλίνας. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ιωνικός μπορεί να είχε τον έλεγχο, αλλά δεν ήταν το ίδιο απειλητικός για την εστία του Παναθηναϊκού. Στο 71′ ο Παναθηναϊκός με έναν πολύ όμορφο συνδυασμό θα καταφέρει να απειλήσει με τον Ταβάρες με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Σιδεράς με δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ, αλλά δεν τα κατάφερε. Η κατοχή που είχε δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε γκολ, με την ομάδα του Παναθηναϊκού Β να διατηρεί έως το τελευταίο σφύριγμα το 1-0.

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φρόκου (62΄ Κρυπαράκος), Φουρτάδο (76΄ Καραμπάς), Κυριόπουλος (73΄ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (46΄ Φικάι), Λάμψιας, Μπιλάλ (62΄ Ταβάρες)

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασουλής, Ριβέρο, Ντάουντα (68΄Ροντρίγκεζ), Γιακουμάκης (86΄ Δρίτσας), Γκοράνοφ, Σερπέζης (59΄ Πογοσιάν), Γκίνη (86΄ Οικονομίδης), Οικονομόπουλος, Σόουζα, Σαλαζάρ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.