ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για τη Μαδρίτη χωρίς 7 διεθνείς

Αναχωρεί αύριο Τρίτη (27/2) για την Μαδρίτη η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, όπου και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ.

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για τη Μαδρίτη χωρίς 7 διεθνείς

Την επιστροφή του στα παρκέ της Euroleague ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την πολύ δυνατή Ρεάλ Μαδρίτης (29/2, 21:45). Οι πράσινοι θα αναχωρήσουν αύριο Τρίτη (27/2) για την πρωτεύσουσα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους, τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να είναι περί τους 150.

Στην πτήση δεν θα βρίσκονται 7 διεθνείς παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με την Άλμπα Βερολίνου είναι οι δύο σύλλογοι με τους περισσότερους διεθνείς αθλητές στις τάξεις τους.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα ενσωματωθούν στην Ισπανία με την ομάδα όταν θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους. Επίσης, ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία του, αφού πέραν των παικτών έλειπε από την Αθήνα και ο προπονητής της ομάδας, που είναι τεχνικός και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας. Έτσι λοιπόν, όλο το γκρουπ του συλλόγου θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επί ισπανικού εδάφους, με σκοπό να κάνει ένα υπερπολύτιμο διπλό στην προσπάθεια του για καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα της διοργάνωσης.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 5.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.