ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εκεί θα πάει ο Χεζόνια»

Ο Άτσο Πέτροβιτς, αδερφός του Ντράζεν, κατέθεσε την άποψη του για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια, η οποία είναι πολύ... θετική για τον Παναθηναϊκό.

«Εκεί θα πάει ο Χεζόνια»

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν να μάθουν εάν τελικά αυτή η σπουδαία μεταγραφή θα γίνει πράξη και ο αγαπημένος τους “Super Mario” γίνει ξανά κάτοικος Αθήνας.

Ο Άτσο Πέτροβιτς, αδερφός του θρυλικού Ντράζεν και βετεράνος προπονητής έκανε μια πρόβλεψη, η οποία έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Για τον Πέτροβιτς, η αποχώρηση του Χεζόνια από την Ρεάλ είναι σχεδόν βέβαιη, αφού ο Κροάτης έχει απορρίψει όλες τις προσπάθειες των Μαδριλένων να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και για τα επόμενα χρόνια και πλέον η σχέση του με την διοίκηση της Ρεάλ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, ο Πέτροβιτς προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω την πρόβλεψή του και ανέφερε πως τα Βαλκάνια είναι ο πλέον πιθανός προορισμός για τον Χεζόνια. Παρτιζάν και Παναθηναϊκός AKTOR είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν κατά τον ίδιο τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Χεζόνια δεν είναι Σέρβος, αλλά έχει δείξει τη συμπάθειά του στην Παρτίζαν. Εάν δεν υπογράψει εκεί, τότε θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο», δήλωσε στο «ABA Talks».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.