ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Bazaar στη Λεωφόρο

Την διεξαγωγή του 5ου Bazaar Παναθηναϊκού, με απίστευτα χαμηλές τιμές και με δεκάδες είδη για όλες τις ηλικίες, από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Bazaar στη Λεωφόρο

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το 5ο Bazaar Παναθηναϊκού είναι γεγονός με απίστευτα χαμηλές τιμές και με δεκάδες είδη για όλες τις ηλικίες.

Οι φίλες και οι φίλοι του Tριφυλλιού έχουν και πάλι τη μοναδική ευκαιρία να ντυθούν στα πράσινα με επίσημο υλικό της πρώτης ομάδας αλλά και δεκάδες αξεσουάρ, βρεφικά και πολλά ακόμα σε τιμές που θα ξεκινούν από 5 € . Μάλιστα θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές με την αγορά τριών προϊόντων.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να προσέρχονται από την Παρασκευή 1η Μαρτίου έως και την Δευτέρα 4 Μαρτίου από την Θύρα 3β, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μμ.

*Το υλικό θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.