ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με απρόοπτο η άφιξη στη Μαδρίτη

Απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη, αφού η 2ώρη καθυστέρηση ακύρωσε τη σημερινή (27/2) προπόνηση επί ισπανικού εδάφους

Παναθηναϊκός: Με απρόοπτο η άφιξη στη Μαδρίτη

Απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη, αφού η 2ώρη καθυστέρηση ακύρωσε τη σημερινή (27/2) προπόνηση επί ισπανικού εδάφους.

Η αποστολή ναχώρησε για την ισπανική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης και αναμενόταν να φτάσει στη Μαδρίτη γύρω στις 13:00. Ομως,  η 2ώρη καθυστέρηση της πτήσης τα άλλαξε όλα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.