ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Σπόραρ η αποστολή για Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Σπόραρ η αποστολή για Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε και ο Σπόραρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Τζούριτσιτς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

«Αήττητε Παναθηναϊκέ»
«Αήττητε Παναθηναϊκέ» 672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη αποστολή για το ματς με τον Άρη. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.