ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τον Άρη, στη Λεωφόρο, στην εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Super League (21:00, Cosmote Sport 1).

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Μόλις δύο… στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε μία θέση που δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Οι δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά, έχουν φέρει τους «πράσινους» στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Από τη στιγμή που στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού θα κοστίσει τόσο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ως εκ τούτου η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος, προκειμένου η ομάδα του Φατίχ Τερίμ να συνεχίσει με ηρεμία στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Στην άλλη πλευρά, ο Άρης έχει εξασφαλίσει την 5η θέση και την παρουσία του στα Playoffs και έρχεται στη Λεωφόρο με σκοπό να κάνει την έκπληξη και να συνεχίσει το αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών.

Οι απουσίες συνεχίζουν να υπάρχουν και για τις δύο ομάδες, με αυτές του Παναθηναϊκού να είναι περισσότερες. Εκτός από το σημερινό ματς θα είναι οι τραυματίες, Φίλιπ Τζούρισιτς, Χουάνκαρ ,Τιν Γεντβάι, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ – Μπράουν, όπως και ο τιμωρημένος Μπαρτ Σένκεφελντ. Για την Άρη δεν υπολογίζονται οι Σαβέριο και Φαμπιάνο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Μλαντένοβιτς θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Αράο και Ούγκο τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μπερνάρντ στα αριστερά και ο Παλάσιος στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Σουηδός, Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο 38χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φρέντρικ Κλίβερ και Μεχμέντ Κούλουμ, 4ος ο Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR θα καθίσουν ο Ολλανδός, Πάουλους Φαν Μπόεκελ με τον Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.