ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για την πρόκριση στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Πήγασο Πολίχνης στο δεύτερο ζευγάρι των νοκ-άουτ ημιτελικών του League Cup «Νίκος Σαμαράς» (17:00 PAO TV).

Για την πρόκριση στον τελικό

O Παναθηναϊκός έχει δείξει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στοχεύει στη νίκη που θα τον φέρει για τέταρτη φορά σε τελικό του League Cup, ώστε να διεκδικήσει τον τέταρτο και τρίτο συνεχόμενο τίτλο στη διοργάνωση.

Για τους «πράσινους» αυτός είναι και ο τελευταίος αγώνας πριν τα Play Off του πρωταθλήματος της Volley League, καθώς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και έτσι στρέφει το ενδιαφέρον του στους υπόλοιπους θεσμούς. Θυμίζουμε πως την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volley League o Παναθηναϊκός έχει ρεπό.

Από τη μεριά του, ο Πήγασος Πολίχνης ξεκινάει μία πολύ δύσκολη αποστολή από το Μετς για το League Cup και θα κορυφωθεί το Σάββατο στην Καλαμάτα σε αγώνα επιβίωσης. Η ομάδα της Πολίχνης έχει έρθει για το… θαύμα στην έδρα του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας την πρώτη παρουσία της σε τελικό League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Πρέντζας και Βουδούρης, ενώ θυμίζουμε πως το άλλο ζευγάρι είναι το Κηφισιά – ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.