ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το “colpo grosso” στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός AKTOR

O Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Για το

Eπιστροφή στο παρκέ με στόχο τη μεγάλη υπέρβαση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 27η αγωνιστική της Euroleague και θα αναζητήσει τη 17η του νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Οι “πράσινοι” θα δώσουν το πρώτο τους ματς μετά την απώλεια του Κυπέλλου, έχοντας απέναντι τους τη μόνιμη πρωτοπόρο της βαθμολογίας της φετινής διοργάνωσης η οποία είναι αήττητη στην έδρα της.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το “τριφύλλι” προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Φενέρ στο ΟΑΚΑ και θέλει να επαναλάβει μια καλή εμφάνιση που θα του δώσει ψυχολογία στον δρόμο προς το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Εργκίν Αταμάν, έχει προετοιμάσει την ομάδα η οποία βρίσκεται από την Τρίτη στη Μαδρίτη, ωστόσο για μια ακόμη φορά δεν λείπουν τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόσα και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον δεύτερο να έχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο στο ματς της Εθνικής με την Ολλανδία στη Χάγη και παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η πτήση της ομάδας άργησε να φτάσει στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να χαθεί η προπόνηση της Τρίτης (27/02) στο βοηθητικό γήπεδο της Ρεάλ. Να θυμίσουμε, επιπλέον, πως οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας ταξίδεψαν για την Ισπανία κατευθείαν από την Ολλανδία όπου είχε υποχρεώσεις η Ελλάδα, όπως φυσικά και οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Μπαλτσερόφσκι και Λεσόρ, αλλά και ο Αταμάν, με αποτέλεσμα η αποστολή που ταξίδεψε από το «Ελ. Βενιζέλος» να αποτελείτο από έξι παίκτες.

Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.