ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια

Δημοσίευμα-φωτιά από Ισπανία για Παναθηναϊκό, Χουάντσο, Ρεάλ Μαδρίτης και Χεζόνια!

BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια

Βόμβα από Ισπανία λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Σε ένα ματς που κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Μάριο Χεζόνια, η Marca ταράζει τα μεταγραφικά νερά ενόψει και του μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού. Ο “Σούπερ Μάριο” είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κόσμο του τριφυλλιού με τις φήμες περί επιστροφής του να οργιάζου, αφού και ο ίδιος δείχνει με την παραμικρή ευκαιρία την αγάπη του στην ομάδα.

Ο 28χρονος άσος, σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «πράσινων», οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν στο τραπέζι συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατ. το χρόνο. Ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κάπως έτσι στο… τραπέζι πέφτει το όνομα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Η Marca σε κείμενό της μάλιστα αναφέρει πως το «τριφύλλι» θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό φόργουορντ, σε περίπτωση που υπέγραφε τον Χεζόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο ιδανικός αντικαταστάτης, σε περίπτωση αποχώρησης, του Χεζόνια θα ήταν ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος όμως θέλει να μείνει στο ΝΒΑ.

Στη Ρεάλ όμως θέλουν να δημιουργήσουν έναν ισπανικό κορμό με τους καλύτερους γηγενής παίκτες με τον Χουάντσο να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους!

Για να προχωρήσει όμως η ιστορία και σε περίπτωση που ο Χουάντσο αποχωρήσει με λύση συμβολαίου από τον Παναθηναϊκο, θα πρέπει να βρει φόρμουλα και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο παίκτης θα λάβει 2,2 εκατ. τον ερχόμενο χρόνο, ποσό που δεν σκοπεύει η Ρεάλ να το δώσει αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.