ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Δεν έχει κάτι να χάσει ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ, μια νίκη του αλλάζει την ζωή»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για τα οφέλη θα έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR αν φύγει με «διπλό» από τη Μαδρίτη και εκτίμησε ότι ο Εργκίν Αταμάν θα χρησιμοποιήσει τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Πετρίδης: «Δεν έχει κάτι να χάσει ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ, μια νίκη του αλλάζει την ζωή»

Δεν έχει κάτι να χάσει, εκτός κι αν ηττηθεί με βαρύ σκορ στη Μαδρίτη, αλλά αντιθέτως… πολλά να κερδίσει, αν ο Παναθηναϊκός AKTOR φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Ρεάλ, όπως σχολίασε ο Γιώργος Πετρίδης .

«Είναι ένα ματς στο οποίο ούτως ή άλλως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πανίσχυρη στο 4-5, παίζουν όλοι, οπότε θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να αντιπαρατάξει τα δικά του κορμιά. Φαντάζομαι θα πάρει χρόνο ο Μπαλτσερόφσκι, που έκανε και καλά ματς απέναντι στη Ρεάλ στην Ισπανία. Δεν έχει κάτι να χάσει ο Παναθηναϊκός, είναι δεδομένο αυτό, το είπε και ο Αταμάν ότι δεν είναι must win. Σίγουρα, περιμένει να δει την αντίδραση της ομάδας μετά τους κακούς αγώνες του Κυπέλλου. Προφανώς πρέπει να κρατήσει χαμηλά τη Ρεάλ, να μην την αφήσει να τρέξει. Δεν έχει χάσει στο γήπεδο της φέτος, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κερδίζει τα ματς. Σίγουρα θα είναι ένα θέμα αν έρθει κάποια βαριά ήττα, θα πρέπει και εκτός έδρας να βγάλει ξανά κάποια μεγάλα αποτελέσματα. Αν κάνει ένα διπλό του αλλάζει όλη την ζωή, θα γίνει το μεγάλο φαβορί για την τετράδα», ανέφερε σχετικά.

Eπιπλέον επισήμανε ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν προλάβει να κάνουν ούτε μια… κανονική προπόνηση, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την αναμέτρηση.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Πετρίδης ανέφερε ότι ο Αντετοκούνμπο έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν θα παίξει, όπως και ο Βιλντόσα, που θα ήταν κι αυτός χρήσιμος για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.