ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ ο Τζούριτσιτς

Με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να προπονείται κανονικά και να τίθεται ξανά στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ ο Τζούριτσιτς

Tην προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” μετά το 2-0 επί του Άρη προπονήθηκαν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία.

Τα καλά νέα για τον Φατίχ Τερίμ είχαν να κάνουν με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού ενόψει του ματς του Ηρακλείου.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και θεραπεία ο Γεντβάι του οποιου οι επιστροφή υπολογίζεται στις 2 εβδομάδες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με την προσθήκη του Φίλιπ Τζούριτσιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Σέρβος μέσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.