ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΜάκΙνταϊρ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ παραδέχθηκε ότι δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR!

ΜάκΙνταϊρ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός γκαρντ με βουλγαρικό διαβατήριο αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε κάνει αρκετά χρόνια νωρίτερα το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, καθώς όταν ήταν στην Παρτίζαν δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR μεσούσης της σεζόν, ωστόσο έμεινε πιστός στους Σέρβους παρόλο που το deal ήταν έτοιμο να προχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Ήμουν στην Παρτίζαν. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και έφτασε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Γραπτή πρόταση. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο, όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, έμεινα πιστός στην ομάδα και υπέγραψα διετή επέκταση. Έλαβα υπόψιν ότι κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα και ένιωσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα. Μου άρεσε η Σερβία, μου άρεσαν οι φίλαθλοι και ήθελα να παλέψω για την κατάσταση που υπήρχε και όχι να πηδήξω από το καράβι. Με κάλεσαν (σ.σ. από τον Παναθηναϊκό) μια Πέμπτη και μου είπαν να είμαι εκεί Κυριακή ή Δευτέρα. Εκείνη τη σεζόν είχαν τρεις ή τέσσερις γκαρντ, οπότε απέρριψα την πρόταση και τους είπα ότι είμαι καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.