ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη: ΜVP της 17ης αγωνιστικής ο Ερνάντες για τη ΜΑΤΣΑΡΑ του κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Φερνάντο Ερνάντες αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Volley League για τη σπουδαία του εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη: ΜVP της 17ης αγωνιστικής ο Ερνάντες για τη ΜΑΤΣΑΡΑ  του κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!

Μετά την μαγική του εμφάνιση στο κλειστό του Μετς στην οποία χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1 σετ) και συνάμα το πλεονέκτημα έδρας, ο Φερνάντο Ερνάντες αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Volley League!

Ο Κουβανός έκανε μια ηγετική εμφάνιση, παίρνοντας πάνω του το ματς στα κρίσιμα και βοήθησε τον Παναθηναϊκό στο 4ο σετ να “τουμπάρει” το ματς από το 13-19 και να κερδίσει το ντέρμπι!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με 6,4 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 23 πόντους με 18/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 53%. Επίσης πήρε 3 άσσους από το σερβίς και 2 πόντους από το μπλοκ.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Φερνάντο Ερνάντεζ έγινε από τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για τη διάκριση αυτή. Δεν πιστεύω ότι την αξίζω μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, στο μπλοκ-άμυνα και έτσι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω τις κρίσιμες μπάλες. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε αγώνα και με κάνουν να… πετάω φωτιές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.