ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Οδηγός για τα playoffs το ημίωρο του Παναθηναϊκού – Έχει σημάνει… συναγερμός για τον ΟΦΗ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην αντίδραση του Παναθηναϊκού, τόνισε πως άπαντες είναι… στην τσίτα και για το ματς της Κυριακής και ξεχώρισε την επιστροφή του Τσέριν στην 11άδα.

Νικολογιάννης: «Οδηγός για τα playoffs το ημίωρο του Παναθηναϊκού - Έχει σημάνει… συναγερμός για τον ΟΦΗ»

Για αναμενόμενη αντίδραση και ένα κυριαρχικό ημίωρο από πλευράς Παναθηναϊκού, η οποία ωστόσο θα πρέπει να είναι… μόνιμη στα playoffs, έκανε λόγο μέσω  ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Νίκησε ο Παναθηναϊκός, οκ, αλλά ακολουθεί το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Όσο κι αν δεν το πιστεύει ο κόσμος, είναι πολύ βαριές οι γκέλες με Λαμία και Κηφισιά το νιώθουν και οι παίκτες. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν η αναμενόμενη, αλλά θα πρέπει αυτό το ημίωρο να είναι οδηγός για τα παιχνίδια που έρχονται στα playoffs. Στα παιχνίδια αυτά, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, η ομάδα πάντα έχει συγκέντρωση. Ο Άρης δεν καιγόταν, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά σε διάθεση, ένταση. Θα έπρεπε να το καθαρίσει στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, ήταν τυχερός που δεν το πλήρωσε με ισοφάριση, ενώ στη συνέχεια μετά το 2-0 θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ. Έχει σημάνει συναγερμός στην ομάδα και για το παιχνίδι στην Κρήτη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα,σημείωσε ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Τσέριν στην 11άδα των «πράσινων», όπως και του Μπερνάρ, που ήταν μαζί με τον Ιωαννίδη οι κορυφαίοι χθες.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει με μεγαλύτερη συγκέντρωση και προετοιμάζεται καλύτερα πνευματικά στα ντέρμπι, κάτι που οφείλεται και στον προπονητή του.

Ενώ ανέφερε ότι το δίδυμο Ακαϊντίν-Ούγκο δεν του προκαλεί καμία σιγουριά στα στόπερ του «τριφυλλιού» και πως δεν είναι αποδοτικό ούτε σε επίπεδο build up.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.