ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφάσισε το CAS: Οριστικά στον Παναθηναϊκό το ματς, επιστροφή του ενός βαθμού στον Ολυμπιακό!

Διατήρηση του μηδενισμού (άρα και της νίκης του Παναθηναϊκού με 0-3), αλλά απαλοιφή της αφαίρεσης ενός πόντου από τον Ολυμπιακό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM, η ετυμηγορία του CAS.

Αποφάσισε το CAS: Οριστικά στον Παναθηναϊκό το ματς, επιστροφή του ενός βαθμού στον Ολυμπιακό!

Βγήκε η απόφαση του CAS για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού!

Όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM, η ετυμηγορία του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου είναι να διατηρηθεί ο μηδενισμός των Πειραιωτών στο ντέρμπι, επομένως η νίκη να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με 3-0, αλλά ο ένας βαθμός που είχε αφαιρεθεί από τους Πειραιώτες επιστρέφεται!

Εφόσον επιβεβαιωθούν λοιπόν οι σχετικές πληροφορίες, σφραγίζεται ότι ο Ολυμπιακός χάνει το ντέρμπι εξαιτίας της κροτίδας στον Χουάνκαρ, αλλά θα πάρει πίσω τον έναν πόντο μειώνοντας τη διαφορά από το “τριφύλλι” στον έναν βαθμό!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.