ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια απόφαση που παραμένει κόλαφος για τον Ολυμπιακό και δικαιώνει τον Παναθηναϊκό

Το CAS δικαιώνει απόλυτα τον Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας κάθε επιχείρημα του Ολυμπιακού.

Μια απόφαση που παραμένει κόλαφος για τον Ολυμπιακό και δικαιώνει τον Παναθηναϊκό

Το CAS δικαιώνει απόλυτα τον Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας κάθε επιχείρημα του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι λένε από το «τριφύλλι».

Μπορεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να διαρρέουν ότι δικαιώθηκαν πανηγυρικά στο CAS, αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Όπως διευκρινίζουν από τον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά, η απόφαση παραμένει για τον Ολυμπιακό κόλαφος. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την πλήρη αυθεντικότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ, σε πείσμα της λάσπης που δέχτηκε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, το cas αποδέχεται όλες τις εξετάσεις ως γνήσιες, απορρίπτει κάθε επιχειρήματα του Ολυμπιακού περί του αντίθετου και δικαιώνει την αποχώρηση των πράσινων από το γήπεδο, ξεκαθαρίζοντας ότι σωστά υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι.

Τέλος, όσον αφορά στην επιστροφή του βαθμού στους Πειραιώτες, αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη βοήθειά του Ολυμπιακού στη σύλληψη του οπαδού και σε καμία περίπτωση από οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να διαφοροποιεί τη νίκη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.