ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς – Συναρπαστικός ο Σλούκας, παίζουμε το δικό του μπάσκετ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη με σκορ 97-86.

Αταμάν: «Ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς - Συναρπαστικός ο Σλούκας, παίζουμε το δικό του μπάσκετ»

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη Μαδρίτη και επικράτησε 97-86 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις αμυντικές προσπάθειες της ομάδας του, αλλά και στις δυο εβδομάδες αποχής που είχε από τη Euroleague, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μια φανταστική νίκη για μας. Σημαντική για τη θέση μας στην κατάταξη. Ο Σλούκας ήταν συναρπαστικός. Παίζουμε το δικό του μπάσκετ. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα, είχαμε δύο εβδομάδες off, ήταν μια μακρά περίοδος αποχής και ίσως ηταν καλύτερα έτσι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.