ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον «Τάφο»

Στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αθηναϊκό στο γυναικείο μπάσκετ έδωσαν το "παρών" δέκα άτομα από το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν.

Έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον «Τάφο»

Στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αθηναϊκό στο γυναικείο μπάσκετ έδωσαν το “παρών” δέκα άτομα από το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν.

Η συγκεκριμένη ομάδα παρακολούθησε την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του «τριφυλλιού» και πέρασε το δικό της μήνυμα.

Πέραν της στήριξης τους προς τις «πράσινες», στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, σήκωσαν κάποιες αφίσες με φωτογραφίες του Οτσαλάν και αγωνιστριών από το Κουρδιστάν.

Νέα επιστολή μελών του Παναθηναϊκού σε Μαλακατέ!
Νέα επιστολή μελών του Παναθηναϊκού σε Μαλακατέ! 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...