ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το προγραμμα – φωτιά μέχρι το φιναλε

Το προγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φιναλε της κανονικής διάρκειας.

Παναθηναϊκός: Το προγραμμα - φωτιά μέχρι το φιναλε

Δείτε τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Επτά παιχνίδια έμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 17-10, έπειτα από τον θρίαμβο των πρασίνων στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ.

Τέσσερις δύσκολες έξοδοι για τους «πράσινους» σε ΣΕΦ, Βελιγράδι, Μπολόνια και Μόναχο, ενώ καλείται να προστατεύσει το «σπίτι» του απέναντι σε Βιλερμπάν, Μπαρτσελόνα και Άλμπα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το τέλος της κανονικής περιόδου:

08/03 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 14/03 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20/03 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 22/03 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 29/03 Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 05/04 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 11/04 Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.