ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επικός Παπαπέτρου για Λεσόρ στο P24.gr: «Καρφώνει όπως καρφώναμε στις μικρές μπασκέτες όταν ήμασταν 10 ετών» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη μεγάλη νίκη του τριφυλλιού επί της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αποθέωσε τον Ματίας Λεσόρ με μια επική ατάκα.

Επικός Παπαπέτρου για Λεσόρ στο P24.gr: «Καρφώνει όπως καρφώναμε στις μικρές μπασκέτες όταν ήμασταν 10 ετών» (vid)

Από τους πλέον χρήσιμους παίκτες του «τριφυλλιού» σε αυτό το ματς ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr.

Καταρχάς, μίλησε για την αξία της νίκης στο WiZink Center: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Ήρθε σε μια έδρα που ήταν απόρθητη. Κακά τα ψέματα, η Ρεάλ είναι μια ομάδα υπερπλήρης και πολύ ταλαντούχα. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να συνοδεύσουμε αυτό το μπάσκετ που παίξαμε με τη νίκη. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ήμασταν δεμένοι, παίξαμε ως ομάδα και όλοι δώσαμε κάτι».

Για τις αναποδιές που υπήρχαν τους προηγούμενους μήνες και την κατάσταση στην ομάδα μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο το μπάσκετ έτσι. Έτσι είναι η ζωή. Συμβαίνουν αναποδιές, συμβαίνουν πράγματα που θα σε ρίξουν. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις όμως. Είχαμε μια αποτυχία στο Κύπελλο. Το στοχεύαμε και το θέλαμε, αλλά δεν καταφέραμε να το πάρουμε. Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν δυσαρεστημένοι, σήμερα είμαστε χαρούμενοι. Κάπως έτσι είναι ο αθλητισμός με τις εναλλαγές συναισθημάτων. Και κάπως έτσι είναι και η ζωή. Εμείς μείναμε ήρεμοι, ξέραμε τα λάθη που κάναμε και ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αναλάβαμε την ευθύνη και ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εντυπωσιακά καρφώματα του Λεσόρ, είπε: «Έτσι όπως καρφώνει αυτός εδώ (σ.σ. Λεσόρ), καρφώναμε εμείς κάποτε στη Fisher-Price όταν ήμασταν μικροί, όταν ήμασταν 10 χρονών».

Όσον αφορά τη συγκινητική συμπαράσταση των φιλάθλων του «τριφυλλιού», τόνισε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας, μέσα από την καρδιά μας. Είναι συγκινητική η στήριξή τους και στα καλά και στα κακά. Δεν είναι μόνο τα καλά. Μπαίνουμε μέσα στο αεροπλάνο στο τσάρτερ και οριακά χωράμε οι παίκτες, γιατί είναι γεμάτο από φιλάθλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ταξιδεύουν μαζί μας και μαζί έχουμε καταφέρει αρκετά διπλά. Ευελπιστώ να καταφέρουμε κι άλλα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάστασή του μετά τον τραυματισμό που πέρασε: «Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μακρύς ο δρόμος. Έμεινα αρκετό καιρό έξω, ήταν περίεργο χειρουργείο. Είναι δύσκολο να μπεις στην ομάδα μεσούσης της σεζόν και να προσφέρεις όταν έχει βρει τον ρυθμό της. Παρ’ όλα αυτά, δουλεύω και παλεύω κάθε μέρα. Νιώθω καλά το κορμί μου και με τις ικανότητές μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως έκανα σήμερα και όπως πιστεύω ότι μπορώ να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερος και στο μέλλον».

Δείτε το βίντεο που είναι γεμάτο… ατάκες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.