ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΜΕΓΑΣ Μπατίστ: «Αν o Παναθηναϊκός πάει Βερολίνο, θα είμαι εκεί»

O Mάικ Μπατίστ απέδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό!

ΜΕΓΑΣ Μπατίστ: «Αν o Παναθηναϊκός πάει Βερολίνο, θα είμαι εκεί»

Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR αλλά και την ενεργό δράση, ωστόσο ο Μάικ Μπατίστ δεν ξεχνά ποτέ την ομάδα όπου έζησε τα πιο ποιοτικά μπασκετικά του χρόνια.

Ο Αμερικανός ψηλός φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι της Euroleague και εξέφρασε την αγάπη και την υποστήριξή του για το «τριφύλλι», ενώ τόνισε πως ελπίζει να ξαναζήσει από κοντά έναν τίτλο της ομάδας στο Βερολίνο, όπως το 2009, αυτή τη φορά όμως ως οπαδός.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φυσικά ακολουθώ την ομάδα. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ, παίζουν μαζί, παίζουν ο ένας για τον άλλον και δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους τους. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχουν ταυτότητα και αυτό το βλέπεις μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Μου θυμίζει, ξέρετε, τις δικές μου εποχές, τις εποχές της επιτυχίας μας. Και ελπίζω ότι θα τελειώσει με τον σωστό τρόπο για αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Θα είναι σαν deja vu να πανηγυρίσεις στο Βερολίνο το 2009 και μετά από 14-15 χρόνια αργότερα, η ομάδα σου να είναι ξανά στην ίδια θέση. Αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσω αυτά τα παιδιά. Αν η ομάδα βρεθεί στο Final Four, σκοπεύω να είμαι εκεί, να τους στηρίξω, να τους χειροκροτήσω και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.