ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To «θηρίο» Λεσόρ MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague!

O Mατίας Λεσόρ έκανε εμφάνιση καριέρας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

To «θηρίο» Λεσόρ MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague!

27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να παίρνει μάλλον το σπουδαιότερο αποτέλεσμα, αφού έγινε ο πρώτος που κατόρθωσε να φύγει νικητής από τη Μαδρίτη.

Κορυφαίος των «πρασίνων» κόντρα στη Ρεάλ ήταν ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αποτέλεσε πραγματικό «οδοστρωτήρα», παγώνοντας διαρκώς το «WiZink Center» με τα εμφατικά καρφώματά του. Ο Γάλλος σέντερ ολοκλήρωσε το ματς έχοντας ρεκόρ καριέρας 26 πόντων (12/18 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μάλιστα, η τελευταία επίδοση ήταν αρκετή έτσι ώστε να τον αναδείξει MVP της 27ης αγωνιστικής, νικώντας στο «νήμα» τον Αλέξα Αβράμοβιτς που συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η τρίτη φορά φέτος που ο Γάλλος ψηλός αναδεικνύεται πολυτιμότερος ενός γύρου.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.