ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νικολογιάννης: «Για αυτό σκέφτεται να μην κάνει αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ ο Τερίμ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: «Για αυτό σκέφτεται να μην κάνει αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ ο Τερίμ»

Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε  o Tάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική αποψινή αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ«Πάρα πολύ δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Έχει μεγάλο κίνητρο ο ΟΦΗ γιατί θέλει να ξεμπερδέψει με την παραμονή. Έχει πίεση και αυτό το κάνει δυσκολότερο για τον Παναθηναϊκό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν θα είναι καλό. Κομβικό παιχνίδι το αποψινό με τον ΟΦΗ.».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε την εκτίμηση ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Άρη, εξαιτίας της κομβικής σημασίας που έχει ενόψει της συνέχειας και των playoffs: «Βλέπω να παίζουν οι ίδιοι με τον Άρη. Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς. Ζέκα, Τσέριν και Μπακασέτας στο κέντρο. Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης κορυφή. Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές γιατί το ματς είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να είναι προσεκτική και να μην κάνει λάθη η άμυνα του Παναθηναϊκού».

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.