ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

«Το Κύπελλο και πάλι στη μνήμη του Μιχάλη»: Όταν η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ανατρίχιαζε κάθε Παναθηναϊκό

Η εμβληματική αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών και το Panathinaikos24.gr θυμάται τις δυο συγκινητικές της αφιερώσεις στον Μιχάλη Φιλόπουλο, που ανατρίχιασαν κάθε φίλο του τριφυλλιού.

«Το Κύπελλο και πάλι στη μνήμη του Μιχάλη»: Όταν η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ανατρίχιαζε κάθε Παναθηναϊκό

Η 4η Μαρτίου 2024 θα είναι από εδώ και στο εξής μια ημέρα θλίψης για τον Παναθηναϊκό, καθώς η εμβληματική αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.

Σύσσωμη η Παναθηναϊκή Οικογένεια, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης και κόσμος, ανατρίχιασαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης και θυμήθηκαν πολλές ένδοξες στιγμές του συλλόγου, αλλά και “εικόνες” ανατριχιαστικές.

Μετά από έξι πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα Ελλάδα, αλλά και δυο τίτλους της κορυφαίας παίκτριας του ελληνικού πρωταθλήματος, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου είχε προκαλέσει ανατριχίλα εις διπλούν όταν είχε αφιερώσει το Κύπελλο του 2008 και το πρωτάθλημα του 2009 στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου.

Αρχικά είχε αναφέρει: «Είμαστε η μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Αφιερώνω το Κύπελλο στην ομάδα μου, σε δυο αγαπημένα μου πρόσωπα που έχασα πρόσφατα και στον Μιχάλη Φιλόπουλο».

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα μετά τον τελικό της Σύρου στον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 3-0 σετ τον Ηρακλή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ανέφερε: «Eίναι η πιο βαριά κούπα γιατί είναι η 500η του συλλόγου. Το Κύπελλο και πάλι στη μνήμη του Μιχάλη. Αύριο έχουμε το μνημόσυνο του. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του, αλλά του το αφιερώνουμε και πάλι. Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει από ψηλά και είναι πολύ χαρούμενος.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.