ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός γκρέμισε σε 4 ματς ότι έχτιζε ένα χρόνο – Τραγική άμυνα, διπλή διαιτητική πιστολιά χθες»

Ο Tάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι το -4 του Παναθηναϊκού πολύ δύσκολα καλύπτεται και εξήγησε το γιατί, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Βεργέτη-Παπαπέτρου, αλλά και στον Ακαϊντίν.

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός γκρέμισε σε 4 ματς ότι έχτιζε ένα χρόνο - Τραγική άμυνα, διπλή διαιτητική πιστολιά χθες»

Για κάτι παραπάνω από αυτοκτονία του Παναθηναϊκού μίλησε  ο Tάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και την τελευταία χρονικά απώλεια βαθμών, που καθιστούν την κατάκτηση του τίτλου πολύ δύσκολη, πλέον.

«Στο ίδιο έργο θεατές είμασταν χθες, ο Παναθηναϊκός γκρεμίζει με πολύ μεγάλη συνέπεια τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ότι έχτιζε έναν χρόνο. Κατάφερε, από εκεί που ήταν πρώτος και είχε στρώσει το πρόγραμμα, να βγει τέταρτος. Έχοντας στρώσει εννοώ ότι είχε εντός έδρας Λαμία, Κηφισιά και Άρη, που ήταν ο μόνος που κέρδισε, και τον αδιάφορο ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις είναι κάτι παραπάνω από αυτοκτονία, έχει χάσει με διαφορετικούς τρόπους τους βαθμούς. Υπάρχει βέβαια ένα κοινό, η τραγική αμυντική του λειτουργία και τα απίστευτα λάθη, κανείς δεν έχει καταλάβει τι κάνει ο Ακαϊντίν χθες στο πρώτο γκολ. Έχει ευθύνη και στα προηγούμενα ματς στα γκολ με τον Ατρόμητο και την Λαμία. Μπήκε νωθρά, σαν να έπαιζε στο Καμπ Νου, όχι στο Γεντί Κουλέ, δεν είναι όμως τυχαίο. Στη συνέχεια φαινόταν ότι θα τον πάρει έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Συνολικά, είναι μια εικόνα που προβληματίζει, δέχεται πολύ εύκολα γκολ ο Παναθηναϊκός. Το -4 πολύ δύσκολα καλύπτεται, πέρυσι μπήκε με +2 και έχασε το πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το τέλος. Καλύφθηκε πολύ δύσκολα η διαφορά παρότι μάλιστα δεν έκανε και τα καλύτερα playoffs. Πόσο μάλλον φέτος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, έκανε λόγο για διπλή διαιτητική πιστολιά εναντίον του «τριφυλλιού», καθώς υπάρχει ριπλέι που δείχνει ότι ο Λάρσον κάνει μια μεγαλοπρεπή βουτιά, ενώ μνημόνευσε και την φάση στο τέλος, με την… μανσέτα του αμυντικού του ΟΦΗ και το τράβηγμα της φανέλας του Ιωαννίδη, άσχετα αν αυτός δεν πέφτει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον επισήμανε ότι οι Έλληνες διαιτητές επηρεάζονται πάρα πολύ από τα δημοσιεύματα, με τον Βεργέτη να είναι το τελευταίο παράδειγμα, αλλά και πως πρέπει η ιστορία αυτή να τελειώσει άμεσα ενόψει των playoffs.

Τέλος σημείωσε ότι το διήμερο ρεπό του Τερίμ στους «πράσινους» δόθηκε πριν το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά ο ίδιος θεωρεί αδιανόητο να συμβεί αυτό, έχοντας μπροστά έναν «τελικό» την προσεχή Κυριακή άρα και μια εβδομάδα για φουλ προετοιμασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.