ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη με Ολυμπιακό – Εκτός ο Ρέτσους για τους Πειραιώτες

Χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Βαγιαννίδη θα πάει στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των playoffs ο Παναθηναϊκός. Ο Ρέτσος θα απουσιάσει από τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη με Ολυμπιακό - Εκτός ο Ρέτσους για τους Πειραιώτες

Έτοιμος για τα playoffs ο Παναθηναϊκός.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ προέκυψε ότι το τριφύλλι στην πρεμιέρα των playoffs θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής, με τον ορισμό να γίνεται την Τετάρτη.

Για τους πράσινους ωστόσο αναμένεται να υπάρχει μια σημαντική απουσία καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι. Ο νεαρός μπακ στο ματς με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε κάρτες μετά από φάουλ στον τερματοφύλακα των Κρητικών στο 14′.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αντίπερα όχθη ο παίκτης που θα απουσιάσει από τον Ολυμπιακό θα είναι ο κεντρικός του αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος που και αυτός στο ματς των Πειραιωτών με τον Βόλο αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα και θα χάσει την πρεμιέρα των playoffs.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.