ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς αναβολή η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ

Όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Προς αναβολή η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα κληθούν να αποφασίσουν οι ομάδες της Λίγκας στην αυριανή συνεδρίαση κι όπως όλα δείχνουν θα… ανάψουν το πράσινο φως για την αναβολή.

Αυτό σημαίνει ότι το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα έχουμε πιθανότατα δράση στα πλέι οφ και μένει να φανεί τι θα γίνει με τα πλέι άουτ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν εκείνο το Σαββατοκύριακο, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι ότι θα διεξαχθούν κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.