ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινο μήνυμα ανασύνταξης: «Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει συμβιβασμούς, σηκώνεται από τα δύσκολα και κερδίζει»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πράσινο μήνυμα ανασύνταξης: «Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει συμβιβασμούς, σηκώνεται από τα δύσκολα και κερδίζει»

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έκλεισε καλά για τους Πράσινους, έχοντας την τρίτη τους απώλεια στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με το 2-2 στο Ηράκλειο. Αυτό είχε συνέπεια να μπουν στα πλέι οφ με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την κορυφή, έχοντας υποχωρήσει πλέον στην 4η θέση.

Παρά ταύτα, στο Τριφύλλι δεν το βάζουν κάτω και εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει την έννοια του ρήματος «συμβιβάζομαι». Η πιο σημαντική νίκη; Η επόμενη. Ο πιο μεγάλος στόχος; Ο επόμενος που πηγαίνουμε να πετύχουμε. Η πρόκληση που μας ενδιαφέρει περισσότερο; Η επερχόμενη. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταμάτησε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σηκωθεί από τα δύσκολα, να κερδίσει, να συνεχίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.