ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με στόχο την πρόκριση στο Final- 4

Την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϋ ανδρών θα διεκδικήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με το Φοίνικα στη Σύρο, στον έναν από τους τέσσερις νοκ-άουτ προημιτελικούς (18:00).

Με στόχο την πρόκριση στο Final- 4

Οι «πράσινοι» τη φετινή σεζόν μετρούν δύο νίκες απέναντι στο Φοίνικα Σύρου με 3-0 και οι δύο για το πρωτάθλημα. Έτσι οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλουν να κάνουν απόψε το 3/3 και να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα το διάστημα 29-31 Μαρτίου 2024.

Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και να πάρει τη νίκη-εισιτήριο για το Final4. Οι άλλοι τρεις φιναλίστ του Final 4 θα προκύψουν από τα ζευγάρια Καλαμάτα-Μίλωνας (18:00), Κηφισιά-Ολυμπιακός (19:00), Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ (19:00). Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν απόψε.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βουδούρης και Μουλά Ειρ.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των προημιτελικών:

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Ερμούπολη, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.