ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Bόμβα» από Ταβάρες για το μέλλον του: «Διαπραγματευόμαστε, θα είμαι χαρούμενος αν…»

Ο Έντι Ταβάρες αναφέρθηκε στο μέλλον του!

«Bόμβα» από Ταβάρες για το μέλλον του: «Διαπραγματευόμαστε, θα είμαι χαρούμενος αν...»

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του έδωσε ο Έντι Ταβάρες!

Ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα της Marca περί… καταδίωξης του από τον Παναθηναϊκό, μίλησε για το μέλλον του και το νέο συμβόλαιο στο πλαίσιο της media day πριν τα ματς της αγωνιστικής στη Euroleague, αναφέροντας:

«Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε(το συμβόλαιο), ψάχνοντας τις καλύτερες επιλογές και για τις δύο πλευρές. Αν μείνω εδώ θα είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα με την ομάδα και να μην σκέφτομαι πολύ σχετικά με αυτό».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.