ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δήλωση-ΕΠΟΣ από τον Κάρολ για τα… λάβαρα του ΣΕΦ!

O πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ, σε συνέντευξη του, είπε ατάκα ΕΠΟΣ για τα... λάβαρα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Δήλωση-ΕΠΟΣ από τον Κάρολ για τα... λάβαρα του ΣΕΦ!

Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε στο Eurohoops ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ!

Ο Αμερικανός γκαρντ που σταμάτησε το μπάσκετ το 2021, δεν μίλησε μόνο για τη Ρεάλ, την Ευρωλίγκα και τον Πάμπλο Λάσο, αλλά πέταξε μια ατάκα φωτιά για τα… λάβαρα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και “κάλεσε” κόσμο να του λύσει την απορία!

Ο Κάρολ αναρωτήθηκε όταν τα είδε (δεν υπάρχουν πια) γιατί η Ρεάλ δεν είχε λάβαρα για τις συμμετοχές της στους τελικούς της Ευρωλίγκας. Η απάντηση των Μαδριλένων, ξεκάθαρη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτή ήταν η αίσθηση στην Μαδρίτη. Η χρονιά θεωρούνταν σχεδόν αποτυχημένη, αν δεν κέρδιζες το τελευταίο ματς. Αυτό ήταν. Κέρδισες το Super Cup; Μπράβο σου. Κέρδισες το Κύπελλο; Όλα καλά. Τι έκανες στον τελικό της Ευρωλίγκας; Τι έκανες στο ισπανικό πρωτάθλημα; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού κοιτούσα τα λάβαρα με τους τίτλους της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός, όπως και ο Παναθηναϊκός, μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είχε, όμως και για τις χρονιές που πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Και ρωτούσα τους ανθρώπους της Ρεάλ ‘γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς αυτό’; Γιατί δεν είναι εκεί πάνω; Τα κοιτούσα όλα αυτά σε εμάς και το μόνο που έβλεπα ήταν ο τίτλος πριν 20 χρόνια. Αλλά θα ήταν ωραίο για παίκτες σαν κι εμένα που έμπαινα στην ομάδα τότε να έβλεπα ότι ήμασταν εκεί αυτή τη χρονιά ή την άλλη χρονιά. Ότι ήμασταν καλή ομάδα, ότι φτάσαμε τόσο κοντά. Και μου είπαν ότι δεν τους νοιάζουν αυτά. Αν κερδίσεις, τότε μπαίνει στην οροφή του γηπέδου. Αυτή ακριβώς ήταν η νοοτροπία στην Ρεάλ”»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.