ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Oριστικό: Aναβολή στη 2η αγωνιστική των playoffs – Σε ποια ημερομηνία μεταφέρεται

Οριστική η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs με τις ομάδες της Λίγκας να επικυρώνουν ομόφωνα το αίτημα της ΕΠΟ και του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς της Εθνικής. Σε ποια ημερομηνία μεταφέρεται.

Oριστικό: Aναβολή στη 2η αγωνιστική των playoffs - Σε ποια ημερομηνία μεταφέρεται

Οριστική η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs με τις ομάδες της Λίγκας να επικυρώνουν ομόφωνα το αίτημα της ΕΠΟ και του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς της Εθνικής.

Η Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας και όρισε τα ματς των playoffs με την πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, να λαμβάνει χώρα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (10/3).

Η 2η αγωνιστική, λοιπόν, πηγαίνει για τις 31 Μαρτίου και προστίθεται, όπως μπορείτε να δείτε, μία τρίτη αγωνιστική Τετάρτη σε σχέση με το καλεντάρι, που είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι η Λίγκα, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είναι, συγκεκριμένα, η Μεγάλη Τετάρτη, που τυγχάνει να πέφτει φέτος Πρωτομαγιά. Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα τελειώσει, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12 Μαΐου και άρα και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα αλλάξει ημερομηνία και θα διεξαχθεί 18 του ίδιου μήνα.

Έτσι ο Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στις 31/3 στις 17:00!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.