ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο σαν να παίζει… ΤΕΛΙΚΟ

Ξεκάθαρο το σύνθημα στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πάμε για τελικό"!

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο σαν να παίζει... ΤΕΛΙΚΟ

Με την επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, μετά το διήμερο ρεπό, ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής, το “τριφύλλι” μπορεί να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο το παχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” δίχως να πάει… χωρίς ανάσα σε συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αλλωστε, η επόμενη υποχρέωση για τα πλέι οφ, μετά την πρεμιέρα, θα είναι στις 31 Μαρτίου. 21 ημέρες μετά την πρώτη αγωνιστική.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολη η συγκέντρωση αφορά το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή και ψάχνει να βρει αντίδραση. Συνεπώς, η νίκη είναι και ο μοναδικός στόχος στο ντέρμπι.

“Πάμε για τελικό! Τα δίνουμε όλα για τη νίκη”, είναι το σύνθημα που επικρατεί στο “τριφύλλι” ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Αυτό είναι το κλίμα. Αποτυπώθηκε πλήρως από τη χθεσινή ανάρτηση της ΠΑΕ, από το σημερινό ποστάρισμα του Τζούριτσιτς, αλλά και από όλα όσα λένε οι “πράσινοι” στις μεταξύ τους συζητήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.