ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Δίψα» και συσπείρωση για νίκη στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου με τον Φατίχ Τερίμ, να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Παναθηναϊκός: «Δίψα» και συσπείρωση για νίκη στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Συσπείρωση, δίψα και πίστη για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν την Τετάρτη στο Κορωπί μετά από το διήμερο ρεπό, έχοντας καθαρίσει το μυαλό τους ενόψει των playoffs και την κομβική πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» μπορεί να βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, όμως η «λύσσα» για το πρωτάθλημα δεν έχει εκλείψει. Άπαντες επιθυμούν να φέρουν ξανά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και να τον πάνε με επιτυχία ως το τέλος της διαδρομής. Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος: Το νταμπλ!

Μάλιστα οι πράσινοι έμαθαν χθες τον αντίπαλο τους στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα είναι ο Άρης, ωστόσο αυτό το ματς μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού προηγούνται δέκα «τελικοί».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φατίχ Τερίμ, θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, εκφράζοντας την πίστη τους σε αυτούς, ενώ τους έδειξε βίντεο από το ματς με τον ΟΦΗ και τους ζήτησε να διεκδικούν το δίκιο τους σε φάσεις που αδικούνται.

Μεταξύ άλλων στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να δει τον Χουάνκαρ να επιστρέφει στη δράση, αφού την Τετάρτη έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, μέρα με τη μέρα.

Ίδια κατάσταση επικρατεί και με τον Βέρμπιτς που επίσης δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ κάτι παρόμοιο δεν αναμένεται να συμβεί και με τον Γέντβαϊ του οποίου η επιστροφή πάει για τη 2η αγωνιστική των playoffs. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή ή μη του Σένκεφελντ με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

«Οδηγός» για μια θετική εκκίνηση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι η καλή παράδοση που έχει χτιστεί φέτος κόντρα στους ερυθρόλευκους, αλλά και η ανάγκη για αντίδραση μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.