ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Άρης: Tα δεδομένα για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Το χρονικό των συζητήσεων για την έδρα του τελικού Κυπέλλου και το γήπεδο-φαβορί, που θα φιλοξενήσει Παναθηναϊκό και Άρη!

Παναθηναϊκός-Άρης: Tα δεδομένα για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Παναθηναϊκός-Άρης λοιπόν θα είναι οι δυο διεκδικητές του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας μετά και την πρόκριση των κιτρίνων.

“Πράσινοι” και “κίτρινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά το 2010 σε έναν τελικό, με την έδρα του ωστόσο να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Τα δεδομένα από την πρώτη στιγμή παρέμεναν άγνωστα, αφού αρχικά το ΟΑΚΑ έμοιαζε ως το απόλυτο φαβορί μετά και την επισημοποίηση της επαναλειτουργίας του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την πρόκριση του ο Άρης, έκανε τις δικές του προτάσεις. Από τη μια το γήπεδο της Τούμπας που ανήκει στον “αιώνιο” αντίπαλο του τον ΠΑΟΚ και από την άλλη το όμορφο, αλλά μικρό, AEΛ FC Arena!

Αφενός ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση των κιτρίνων, με την Τούμπα να βγαίνει από το κάδρο και το γήπεδο της Λάρισας, επίσης να είναι εκτός λόγω χωριτηκότητας!

Έτσι το επικρατέστερο σενάριο, είναι ο τελικός να γίνει ξανά στο ΟΑΚΑ παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.