ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Τα… μισά playoffs την Κυριακή – Πρέπει να πάρει 7 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει μίνιμουμ 21 πόντους για να πάρει το πρωτάθλημα και μίλησε για τους τραυματίες.

Νικολογιάννης: «Τα… μισά playoffs την Κυριακή – Πρέπει να πάρει 7 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τις εκτιμήσεις του αναφορικά με την βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού που θα του χαρίσει τον τίτλο έκανε μέσω ο Τάσος Νικολογιάννης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα κομβική την πρεμιέρα στα playoffs με τον Ολυμπιακό.

«Η προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη, θα δούμε τι θα προκύψει. Σίγουρη είναι η επιστροφή του Αράο, για τον Σένκεφελντ θα το δούμε προπόνηση με προπόνηση. Τον θεωρώ αμφίβολο, όπως και τον Χουάνκαρ, αντίθετα βλέπω να είναι στην αποστολή ο Βέρμπιτς. Την Κυριακή είναι τα μισά playoffs, για μένα. Πιστεύω ότι φέτος θα σπάσουν πιο πολλοί βαθμοί, γιατί σε αντίθεση με πέρυσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι μέσα στο παιχνίδι. Άρα μέχρι την 5η – 6η αγωνιστική δεν θα υπάρχουν ομάδες χωρίς στόχους. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τουλάχιστον επτά βαθμούς στα τρία ματς για να καλύψει το μειονέκτημά του. Θα χρειαστεί τουλάχιστον 21 βαθμούς για το πρωτάθλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ομιλία του Φατίχ Τερίμ στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού», καταγράφοντας όλα όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός στους παίκτες του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς για το θέμα με τις κάμερες στα γήπεδα, επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν θέμα, αφού η Λεωφόρος έχει «τσεκαριστεί» και εγκριθεί προ πολλού.

Ενώ, με αφορμή το γεγονός ότι πλέον ξέρουμε πως ο τελικός Κυπέλλου των «πράσινων» θα είναι με αντίπαλο τον Άρη,  εκτίμησε πως η συζήτηση για το θέμα του γηπέδου δεν θα πάει μακριά και η έδρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.