ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Καλμαζίδης!

Παρελθόν θα αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Καλμαζίδης!

Παρελθόν θα αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών με 3-1 σετ και ο αποκλεισμός από ένα στόχο του Παναθηναϊκού, έχουν δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα για τον Έλληνα προπονητή.

Ολα δείχνουν ότι ο κ. Καλμαζίδης μετράει ώρες στον πράσινο πάγκο και τις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό με 3-1 τόνισε πως η ομάδα του δεν άντεξε την πίεση των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με ένα ανορθόδοξο αναγκαστικό σχήμα. Δεν αντέξαμε την πίεση, αν καταφέρναμε σε κάποιες εκτελέσεις να παίζαμε πιο ψύχραιμοι θα ήταν διαφορετικά αλλά με το αν δεν γίνεται κάτι το σκορ γράφει 3-1.

Δεν υπάρχουν φαβορί εδώ και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.