ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη – Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στην εκπομπή της Cosmote TV, «Sportshow» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των playoffs.

Τερίμ: «Δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη - Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε»

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και την εκπομπή Sportshow, ο έμπειρος τεχνικός του τριφυλλιού, στάθηκε στον αντίκτυπο που έχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το παγκόσμιο στερέωμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση “τίτλος” για τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Φατιχ Τερίμ:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο. Πάντα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα, που έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι βέβαια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε.».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα play offs και τον τίτλο του πρωταθλητή: «Ξεκάθαρα θέλουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά στα play offs υπάρχουν δέκα αγώνες, που σημαίνει 30 βαθμοί. Καμιά φορά, το να μπαίνεις πρώτος στα play offs δεν σημαίνει πως στο τέλος θα είσαι επιτυχημένος. Γνωρίζαμε ότι σε όποια θέση κι αν μπαίναμε σ’ αυτή τη διαδικασία, αν κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Είναι σημαντικό πως και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα και στις δύο διοργανώσεις. Μπορεί να έχουμε χάσει ένα μικρό αβαντάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.